Dark Mode

image

DANIŞAN YORUMLARI / MUTLU ALICI VE SATICILAR

DANIŞAN YORUMLARI / MUTLU ALICI VE SATICILAR

 

YASİN YILDIZ – İşletme Sahibi

Başvurduğumuz işlemlerde gösterdiniz ilgiden ve desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İş hayatınızda başarılar diliyoruz.

 

RAHMİYE KÖKÖZ – Emeli Mali Müşavir

Salih bey öncelikle mesleğine ve kendisine duyduğu saygı o kadar güzel ki bu doğal olarak müşterilere yansıyor. Sürecin her anında empati, anlayış ve nezaketle yaklaşıyor. Profesyonel iş hayatında başarılarının devamını diliyoruz. 

 

SERDAR GÖKNUR - Doktor

Bu kadar kısa sürede ve bu kolaylık ile evin satılacağını rüyamda görsem inanmazdım. Hele ki üç ortaklı bir ev ve iki şehir; tebrik ve teşekkür ediyoruz. 

 

SAYGIN YILDIZLIKOL - Mühendis

Ev alırken Salih kardeşime denk geldiğim için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Alıcı ve satıcı için tam bir güven kaynağı. İlk andan son ana kadar işle kusursuz bir şekilde ilgilendi. Onlarca eve baktım ilk defa bu kadar ilgili, samimi, güvenilir ve bilgisel anlamında doyurucu bir gayrimenkul danışmanıyla karşılaştım. İşinin hakkını sonuna kadar veriyor. Hatta sağ olsun tapuyu almama rağmen iş bittikten sonraki zamanlarda bile bana ev ile alakalı yardımcı olmak için birçok kez aradı. Kendisine çok teşekkür eder, hayırlı kazançlar dilerim.

 

AİDA TUĞ – Öğretim Görevlisi

Danışmanımız Salih Bey'den çok memnun kaldık. Aradığımızda erişilebilirliği, soru ve sorunlara çözüm bulması ve işlemi sonlandırana kadar geçen aşamada ilgili ve yardımcı olduğundan ötürü teşekkürlerimizi sunarız.

 

ŞADİYE ÖRTMEN - Öğretmen

Salih Bey'e ilgisi, güçlü iletişimi, güvenirliliği için çok teşekkür ederiz.. Sayesinde 5 varisli bır evin alım ve satımını problem çözmedeki ustalığı sayesinde kısa surede her iki taraf açısından da olumlu sonuçlandırdık. Güzel bir lokasyonda bir ev sahibi olduk. Salih Bey güvenebileceğiniz, profesyonel, sektöre hakim bir danışmandır. Emeğiniz için tekrar teşekkür ederiz.

 

FERDİ AKKAYANLAR – Sağlık Çalışanı

Salih kardeşim sayesinde ev sahibi olduk kardeşim diyorum gerçekten bizim kardeşimiz oldu samimiyeti ile ilgisi ile bilgisi tecrübesi ile bizi ev sahibi yaptı gerçekten helal süt emmiş birisi göğsümü gere gere eşime dostuma tavsiye edebileceğim bir kardeşim iyi ki seni tanımışım ayağına taş değmesin işin gücün rast gelsin. 

 

FUNDA AKKAYANLAR – Ev Hanımı

Her konuda güvenebileceğiniz dürüst işini çok iyi yapan istenileni anlayan sabırlı biri Salih kardeşim iyi ki seni tanımışız verdiğin emek için bize yaptığın her şey için sana çok teşekkürler işinde başarılı olduğun kadar iyi niyetin güler yüzün bizi çok mutlu etti sayende istediğimiz yerde tam istediğimiz gibi bir eve sahip olduk sana sonsuz teşekkürler bundan sonra herkese sizi tavsiye edeceğiz ❤❤❤

 

MERVE ÇOBAN – Marka Yöneticisi

Salih bey gerek sektör bilgisi gerek ise danışanlarını ve müşterilerine verdiği değer ve güven ile emlak sektöründe kesinlikle tavsiye edebileceğim bir danışmandır. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının katlanarak artmasını temenni ediyorum.
 

 

ve daha niceleri…

Alıcı MUTLU Satıcı MUTLU

 

Salih Mutlu

Turkuvaz Medya Grubunda 8 yılı aşkın bir süre Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Sorumlusu olarak çalıştıktan sonra mesleğimde edindiğim etkin iletişim tecrübelerimi kendi işimi yapma isteğim ve sektöre olan ilgimle harmanlayarak gayrimenkul sektöründe icra etme fırsatı buldum. Gayrimenkul işlemlerinizde; güvenilir, hızlı, değerinde ve en MUTLU sonuçla size profesyonel çözümler sunmak için buradayım.

by MUTLU Gayrimenkul
Alıcı MUTLU Satıcı MUTLU